RE-VALUE RE-THINK RE-DO 

'Met deze gedachte ga ik op zoek naar producten uit het verleden, met het streven deze een nieuwe betekenis te geven in ons dagelijks bestaan. 

In mijn werk laat ik graag vormgeving en ambacht samen komen waarbij herwaardering voor mij een belangrijk uitgangspunt is. Ik probeer de ‘ziel’ en ambachtelijke kwaliteit van oude producten met moderne materialen te combineren. Hiermee krijgt een oud ontwerp een nieuw leven in modern design.'

Nathaly gaat in haar werk opzoek naar uiterste. Zo maakt ze contrasten tussen materiaal, vorm, kleur en niet te vergeten een mix tussen oud en nieuw!

De uitdaging ligt in het ontwikkelen van nieuwe producten. Door oude producten of beeldelementen te combineren met diverse materialen ontstaat er een eigentijds product, waarbij nostalgische waarde behouden blijft.

Daarnaast hout ze zich ook bezig met ‘OUD HOUT’. Nathaly maakt hierbij meubels van gebruikt hout. Ook bij dit concept probeert ze iedere keer weer een eigentijds product neer te zetten door te combineren met vorm en materiaal. Dit kunnen meubels op maat zijn of producten uit eigen hand maar altijd met een unieke uitstraling.

Nathaly studeerde aan de Design Academy in Eindhoven, maar maakte de switch naar de Willem de Kooning academie in Rotterdam, waar ze in 2013 afstudeerde met 'Oma's lampje'.

About

"In mijn werk laat ik graag vormgeving en ambacht samen komen. Herwaardering is voor mij een belangrijk uitgangspunt", aldus Nathaly Heesakkers (1989, Geldrop, Nederland). 

Contact

Oirschotseweg 30A
5684 NJ Best
n_heesakkers@hotmail.com
www.nathalyheesakkers.nl 

Bel ons: 06 23915108
App ons: 06 23915108

 

 

 

Social

Instagram:
Facebook: 
Twitter: 

Nieuws

Nader in te vullen

© Nathaly Heesakkers 2016.